Політика конфіденційності сайту Tiger-news.media

Конфіденційність користувачів сайту Tiger-news.media має велике значення, тому ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення її захисту. Дані правила пояснюють, яку персональну інформацію користувачів ми збираємо та як її використовуємо. Якщо у вас є питання, пов'язані з політикою Tiger-news.media (далі – Сайт), ви можете звернутися за електронною адресою Tiger.news.media@gmail.com для уточнень.

Які персональні дані користувачів збирає Сайт?

Збору, зберіганню та використанню підлягають наступні типи персональних даних:

  • дані, які залишаються в процесі користування сервісами;

  • файли cookie;

  • ір-адреси;

  • параметри і налаштування інтернет-браузерів (User-agent).

Де зберігаються персональні дані користувачів?

Обробка і зберігання наданих персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сервісів Сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних або в окремій таблиці бази даних Сайту.

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Як використовуються персональні дані?

Ваші персональні дані можуть бути використані з метою надання сервісів Сайту, обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та для виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання Сайту.

Файли Cookie – що це і навіщо ми їх збираємо?

Сайт Tiger-news.media використовує файли cookie – невеликі текстові файли, які передаються на ваш комп’ютер або мобільний телефон, коли ви відвідуєте веб-сайт або додаток.

Як Сайт використовує Cookie:

  • Cookie для статистики: Сайт використовує кілька систем для збору статистики, щоб знати, що саме Користувач читає. На основі цих даних можна дізнатися розмір аудиторії. Холдинг здійснює збір статистика через партнерів - Google Analytics.

  • Реклама: Сайт використовує системи показу реклами (Google DFP) для того, щоб показувати Користувачеві контекстну рекламу, яка б відповідала його інтересам.

Погоджуючись із використанням файлів-cookie при першому відвіданні нашого веб-сайту, ви надаєте нам дозвіл на використання файлів-cookie при кожному вашому наступному візиті.

Cookie можна відключити?

Користувач може відключити файли cookie в налаштуваннях безпеки свого браузера. Після відключення cookie деякі сервіси Сайту можуть припинити працювати, або ж працювати непередбачувано.

Захист персональних даних

Сайт використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, Сайт не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання Сайту.

Сайт забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

Надання доступу до персональних даних Користувача

Надання персональних даних Користувача третім особам визначено умовами згоди суб'єкта, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Правила політики користування Сайтом

Адміністрація Сайту визначає правила поведінки на ньому і залишає за собою право вимагати їх виконання від відвідувачів.

  • Всі права на будь-які матеріали, розміщені на Сайті, захищені у відповідності з українським та міжнародним законодавством про авторське право і суміжні права.

  • Адміністрація Сайту не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей.

  • Адміністрація Сайту не несе ніякої відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання його інформації та сервісів.

Зміна Політики конфіденційності

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувачів можуть вноситись зміни та доповнення, зокрема у разі зміни вимог законодавства.